woensdag 16 maart 2011

SCHILDERIJ VOOR OP KANTOOR

Deze week had ik iemand in de zaak met een kantoor in aanbouw. Hij had een schilderij op canvas gekocht waar hij toevallig tegenaan liep. Hij zag het helemaal op zijn toekomstige kantoor hangen.

Inlijsten

Nu had hij de stap genomen om dat doek alvast te laten inlijsten. Al pratende bleek al snel dat de inrichting van zijn kantoor nog niet definitief was.

Keuzes in stijl en breedte van de lijst

Ik legde hem diverse keuzes voor hoe het doek ingelijst kon worden. Afhankelijk van de breedte van de wand en wat daar nog meer op zou komen te hangen, kon hij uit diverse lijsten kiezen. En afhankelijk van de stijl en de te kiezen kleuren voor de rest van het interieur kon hij beter de ene dan de andere lijst kiezen. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het niet verstandig was nu al definitief een lijst uit te zoeken.


Gedurfd of bescheiden profiel
in felblauw

Bescheiden profiel gedurfd
maken met een rode binnenlijst
of minder gedurfd met een grijze

Uitstraling van je bedrijf en je eigen persoon

Als straks zijn kantoorinterieur klaar is, zal blijken wat hij als persoon en als bedrijf uitstraalt. Die uitstraling laat je terug komen in je lijst. Natuurlijk heb je van te voren wel een gevoel welke richting je uit wilt, maar je kunt je een veel duidelijker beeld vormen als de rest van het interieur een gegeven is.

Canvas in kantoor

Als het zover is dat er in het kantoor van deze klant een mooi ingelijst schilderij hangt, zal ik kijken of ik hier een foto mag laten zien. Wel even geduld hebben, het kan nog wel een tijdje duren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten