woensdag 13 november 2013

HET WAS EEN MOOIE VAKANTIE, EEN HERINNERING OM IN TE LIJSTEN

Batikdoek uit Indonesië

Prachtig, een rondreis door een ver land. En bijna onmogelijk om géén herinnering mee te brengen. Dat kan natuurlijk vanalles zijn, in dit geval een batikdoek met een prachtige afbeelding.


Advies op maat

Maar hoe kwam de klant tot keuzes bij deze inlijsting? Zonder glas was hun uitdrukkelijke wens, dit om de kleuren zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Verder graag glad gespannen, gaven ze aan. Dat kan als het doek op een spieraam wordt gezet. Prima, waren we het over eens. Maar toen, welke lijst erbij? Na een uitgebreid gesprek over stijl en breedte van de lijst, kleur van de muur, aard van het interieur en smaak bleven er 3 lijsten over die allemaal in het plaatje pasten. De klant nam de monsters mee naar huis en bekeek ze op hun muur. Een donkere kleur lijst viel af en een lijst met meer breedte bleek mooier te zijn dan een smallere lijst. Ze trokken hun conclusies.

Het resultaat - de inlijsting in het interieur

Terug in onze zaak waren ze volledig overtuigd van hun keuze. En ik ben erg blij met de foto's die ik heb ontvangen. Zo kunnen we allemaal het totaalplaatje zien in het interieur. Dank jullie wel voor het delen van de foto's.
.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten