zaterdag 14 mei 2011

SMART WALL KIT - FLEXIBEL OPHANGEN

Tijdens mijn deelname aan de Castle Fair in Posterholt heb ik voor het eerst onze nieuwe producten uit de Smart Wall Kit aan het publiek getoond. En ik moet zeggen, de mensen waren erg enthousiast over de leuke mogelijkheden van dit systeem.
Dit is bv. een wisselrekje


Hier zie je prenten in klemmetjes (links) of kaarten op een koord met magneetjes (rechts)

Wat is dat, Smart Wall Kit?

Dat zijn zeer handige wisselsystemen, waarmee je leuk en snel iets kunt ophangen. Ben je op iets uitgekeken, dan verwissel je het net zo handig weer voor iets anders.

Wat kun je ophangen met die Smart Wall Kit?

Foto's, kaarten, tekeningen, recepten, boodschappenbriefjes, en vanalles meer. Je vakantiefoto's bijvoorbeeld, of verjaardagskaarten zijn een tijdje leuk om tegenaan te kijken. Of je kookt graag en vindt het handig om elke dag een ander recept op te hangen. Maar dan is het niet meer actueel en is het fijn als je een systeem hebt waar je snel weer iets anders mee kunt.

Ook tekeningen kun je in een Smart Wall Kit product kwijt. Je stopt ze bv. in de SWK wissellijst of wisselpassepartout, beide met een luik om het verwisselen zo handig mogelijk te maken. Op deze manier kan zelfs je kind zijn/haar eigen wisseltentoonstelling maken.
Dit is het vooraanzicht van de lijst

En zo ziet de wisselpassepartout eruit
 
en dan hier de achterzijde
van de lijst

en de achterzijde
van de passepartout


Hoe gebruik je de Smart Wall Kit?

Dat is nou eens echt kinderspel, je hebt zo door hoe de verschillende systemen werken. Bovendien zit bij elk product nog een duidelijke instructie.

Wat is het grote voordeel van de Smart Wall Kit?

Je schaft het 1 keer aan en je kunt het eindeloos gebruiken. Bovendien ben je eindelijk af van punaises in de muur en plakband op de deur.

Alle voordelen en een artikeloverzicht met prijzen kun je vinden op onze site.

2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige ophang-mogelijkheden. Bestaat de smart wall kit uit meerdere mogelijkheden of kun je je eigen kit samenstellen? Ik zou bijv. graag de klemmetjes en het magneetbord willen combineren zoals op de foto met de tafel. Kan dat? En aan welke prijs moet ik dan ongeveer denken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat de Smart Wall Kit systemen je bevallen. Je kunt inderdaad je eigen kit samenstellen. Voor de combinatie die jij vraagt, zou je min. 2 setjes nodig hebben. Totaalprijs hiervoor vanaf € 9,80 (excl. ev. verzendkosten). Als je op de 1e pagina van onze site kijkt en de presentatie aanklikt, kun je op pagina 12/13 en 14/15 uitzoeken welke setjes je zou willen. Op pagina 19/20 vind je de prijzen. Of je uitvoering 01 of 02 kiest, hangt ervan af of je wel of niet een ophangrail hebt (of wilt aanschaffen). Kijk maar eens of het zo lukt. Als je meer hulp nodig hebt, hoor ik het graag van je.

    BeantwoordenVerwijderen