woensdag 6 april 2011

UIT IN LIMBURG

Deze week een tip voor een ontzettend leuk dagje uit:

De Castle Fair op Landgoed Kasteel Aerwinkel in Posterholt


In het weekend van Moederdag: 6-7-8 mei

Hier kun je beleven wat Limburg te bieden heeft aan cultuur, creativiteit, ontspanning, familiebeleving, etc. etc. Je kunt er nieuwe passies en hobby's ontdekken, workshops volgen, theatervoorstellingen zien en nog veel meer. Kortom, het is voor jong en oud een aanrader.

Programma Castle Fair

Het programma is heel uitgebreid en echt te veel om op te noemen. Op de site van Kasteel Aerwinkel kun je er alles over lezen.

Deelnemers Castle Fair

Op genoemde site krijg je een idee van de deelnemers. Wij staan nog niet vermeld, maar zullen op de zaterdag en de zondag aanwezig zijn op de familiefair met een stand. We geven dan een algemene indruk wat we doen, maar zullen ook veel nieuwigheidjes presenteren en aanbieden.

Moederdag-tip

Bij die nieuwigheidjes zitten heel leuke moederdag-cadeautjes. Daarover ook op dit blog binnenkort meer.

Kaarten Castle Fair

Kinderen t/m 6 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 7 t/m 14 jaar geldt dat ze gratis entree hebben als ze zich verkleden als prins, prinses of ridder. Ze kunnen ook een zelfgemaakt kunstwerkje meenemen. Dat is dan hun toegangsbewijs. Volwassenen kaarten kun je vooraf tegen gereduceerd tarief kopen. Daar kun je ons bij inschakelen, wij helpen je er graag mee.

Wil je meer weten, mail ons


Geen opmerkingen:

Een reactie posten