vrijdag 17 mei 2013

KONINKLIJKE FOTO'S

Ons nieuwe koningspaar in een lijst

Wist je dat de Rijksvoorlichtingsdienst foto's ter beschikking stelt voor privégebruik en educatieve doeleinden? Dit zijn er bijvoorbeeld enkele van:


Mooie persoonlijke foto's van het koningspaar

en statigere foto's van het koningspaar

De complete fotocollectie die je mag downloaden en gebruiken, vind je op http://bit.ly/YpkcId. Er zijn ook officiëlere staatsieportretten bij.

Lijst je koninklijke foto in met korting

Wil je zo'n koninklijke foto wel aan je muur hebben, dan staat het natuurlijk goed als er een mooie lijst omheen zit. Wij willen hiermee helpen. Dit kan door naar ons toe te komen. Vertel je ons welke foto van de RVD je hebt gekozen én kies je bij ons een inlijsting voor die foto, dan zorgen wij gratis voor een mooie kwaliteitsafdruk. Bovendien krijg je 10% korting op het inlijsten bij vermelding van promotiecode LEVEDEKONING10.

Promotiecode ook geldig in onze webshop inlijsten

Wil je online een inlijsting voor je foto bestellen, upload de foto van je keuze dan via http://bit.ly/HKaOG5. Let wel goed op, want je dient bij de opties "Niet afdrukken, alleen ontwerpen" aan te klikken. Doe je dit niet, dan wordt er een prijs voor je afdruk gerekend. Om ook hier de 10% korting op je lijst te krijgen, voer je bij je bestelling promotiecode LEVEDEKONING10 in.

Zodra wij een bestelling binnen krijgen met promotiecode, zullen wij contact met je opnemen om welke foto het gaat.

De promotiecode blijft geldig t/m 30 juni 2013.

Onze nieuwe koning verdient een waardige inlijsting

Want laten we eerlijk zijn, een foto komt ingelijst toch veel beter tot zijn recht.

Dit is één van de vele manier om het koningspaar in te lijsten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten