donderdag 29 november 2012

SCHILDERIJ OP CANVAS

Canvas uit Vietnam

Niet het eerste het beste vakantieland, Vietnam. En dan breng je ook een speciale herinnering mee naar huis, Herkenbosch in dit geval. Een los doek in een koker, niet te klein maar ook niet zo groot dat handtransport in het vliegtuig een probleem kon vormen. De afbeelding ... kijk zelf maar:Lijst om canvas doek

Toen samen met de klant op zoek naar een lijst. De keuze viel al gauw op een lijstserie in modern barok, afgewerkt in hoogglans in veel felle kleuren. Het mooie was dat je elk van deze kleuren kon toepassen rond het  canvas doek. Nu komt het erop aan wat iemand mooi vindt, bij het schilderij maar ook in het interieur. Tweede belangrijke aspect is wat je durft.

Elk van deze lijsten
geeft een andere uitstraling
aan het schilderij

En de schilderijlijst werd ...

Jawel, roze. In deze serie Shocking Pink genaamd. En shocking it is:

Shocking, maar toch heel goed passend

Wat vindt de klant van het schilderij?

Super geweldig. Maar anders koop je een dergelijke lijst natuurlijk niet. Ze waren zeer zeker van hun zaak en wisten van te voren dat dit "hun" lijst zou zijn.

Wat vindt de lijstenmaker van de lijst?

Heel mooi en zeker niet "te" shocking. Een lijst met zo'n extreme kleur verkoop je natuurlijk niet elke week. Je moet wachten op het juiste moment en dat was nu gekomen. De lijst is mooi rond dit schilderij en past volledig bij de mensen die het kochten. Beslist geen voorzichtige mensen, deze klanten. Niet bang om eens compleet af te wijken van standaard. En daar hou ik wel van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten