woensdag 18 juli 2012

SPECIALE PASSEPARTOUT

Op glas geschilderde passepartout, ingelegd met bladgoud

Toegepast als drieluik rondom foto's met hoge emotionele waarde, vormt deze passepartout de basis van een uniek schilderij. In stijl afgemaakt met een brede wortelnoten lijst.

Door de glans was een foto maken niet gemakkelijk

Mensen en hun passie

Wij kunnen vol passie praten over inlijsten, deze klant deed dat over zijn sleepboot Leentje. Samen met zijn broer is hij de trotse bezitter van deze boot. Toen ze in mei tijdens de sleepbootdagen in Zwartsluis de eerste prijs wonnen met "hun Leentje", ging hij op zoek naar een mooie manier om Leentje te vereeuwigen.

Ritje Nijmegen - Herkenbosch

Onderstaand voorbeeld bracht hem ertoe 2x een rit Nijmegen - Herkenbosch v.v. af te leggen.

Prentjes (hier Londen) komen met dit speciale passepartout prima tot hun recht

 

Overleg over de inlijsting

De eerste keer overlegden en adviseerden we hoe we zijn 3 foto's het mooiste in een dergelijk geschilderde passepartout konden plaatsen. Door de haast liefdevolle manier waarop meneer over zijn boot praatte, werd de keuze tussen een gouden of een zilveren bies al gauw duidelijk. De warme kleur overwon de koele kleur. Meneer's Leentje was beslist goud waard.

Afhalen van de inlijsting

Na enkele weken mochten we meneer voor de tweede keer ontvangen. Ditmaal om 2 ingelijste exemplaren te overhandigen aan een zeer gelukkige klant. Aan hem toen de mooie taak om iemand heel blij te gaan maken met eentje hiervan. Juist ja, zijn broer. Deze wist wel dat er foto's ingelijst werden, maar niet dat hem echt iets speciaals te wachten stond.

Een prachtige afronding van een prachtig project. Een eer en uitdaging dat dit project aan ons werd toevertrouwd. Bedankt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten