dinsdag 27 december 2011

LIJSTEN VAN STEIGERHOUT

Een lijst - persoonlijk kerstcadeau

Zo net na de kerstdagen wil ik je een heel aparte inlijsting laten zien. Ik moest 'm even vasthouden, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat het cadeau al onthuld is voor de feestdagen.

Schilderwerk op een houten plaat

Schilderij met emotionele waarde

Zoals heel vaak het geval is, had dit schilderwerk voor de klant een belangrijke betekenis. Dit heeft haar doen besluiten om het mooi te laten inlijsten.

Stijl van het werk - harmonie in het interieur

Toen we een lijst uit de Sausalito-serie erbij legden, klopte het plaatje meteen. De afbeelding van het schip in combinatie met de lijst die wel van een soort wrakhout lijkt te zijn. Geweldig. De kleur azuurblauw die volkomen harmonieert met het schilderij en ook nog eens in het interieur van de klant blijkt terug te komen. Helemaal goed. Overtuigende redenen om de bruine lijst die tot dan toe dominant was geweest in de keuzebepaling, aan de kant te leggen. Helemaal overruled door deze trendy, steigerhouten lijst.

Sausalito lijsten - oud en stijlvol


5 en 9 cm breed

Hier de azuurblauwe nog een keer uitgelicht

In 6 verschillende kleuren en 2 breedtes zeer toepasbaar om heel verschillende werken. Dat zal ik je binnenkort laten zien met meer voorbeelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten