zondag 9 oktober 2011

FOTOWEDSTRIJD OPEN ART & FRAME DAGEN

Foto's maken in de herfst

Vorig weekend was het nog prachtig zomerweer, nu is het echt herfst. Met de fotowedstrijd die ik heb uitgeschreven ter gelegenheid van onze Open Art & Frame Dagen op 5 en 6 november vind ik dit niet zo heel erg. Vind je het leuk om foto's te maken of te bekijken, lees dan even verder.

Thema: “Kunst en de herfst”

Als je een mooi plaatje schiet met dit thema en dit voor 1 november instuurt, maak je kans dat jouw foto gratis wordt ingelijst. Alle ingezonden foto's zijn te bekijken op onze open dagen. De foto met de meeste publieksstemmen wint.

Je kunt dus:
  1. tijdens de Open Dagen je stem uitbrengen op de beste foto, of
  2. actief deelnemen aan de wedstrijd. Je foto, ingestuurd als afdruk van max. 20 x 30 cm, dient dan uiterlijk 1 november 2011 binnen te zijn bij Janssen Inlijstwerk, Veldbies 4, 6075 GN  Herkenbosch. Foto's insturen o.v.v. naam, telefoonnummer en titel foto. Rechten blijven voor de inzender, met eenmalig publicatierecht voor Janssen Inlijstwerk
Behalve een fotowedstrijd staat er trouwens nog veel meer op het programma van de Open Dagen. Wil je meer weten, kijk dan even in mijn blogartikel van 4 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten